Aspecte generale si detalii companie

1. Aspecte generale si detalii companie (casaconfort.ro)

1.1. Informatiile prezentate pe domeniul www.casaconfort.ro sunt proprietatea EAGLE YSR BUSINESS persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. Cumpenei 2B C,Sector 2, Bucuresti ,022753, Romania , numar de ordine in Registrul Comertului J40/10059/2023, cod unic de inregistrare fiscala 48250265

1.2. Prezentul document stabileste termenele si conditiile de utilizare a acestui site web si conditiile de achizitionare a produselor si serviciilor comercializate prin intermediul acestui site web (denumit in continuare "Termenele si Conditiile") sau in cadrul unei comenzi efectuate telefonic. Politica de retur, Politica de confidentialitate casaconfort, precum si orice alte documente la care se face referire in cuprinsul acestui document, fac parte integranta din aceste Termene si Conditii si sunt puse, de asemenea, la dispozitia dumneavoastra in cadrul paginii web.

1.3. Accesarea si utilizarea website-ului, in scop informativ sau comercial, presupune acceptarea Termenilor si Conditiilor Generale redate.

1.4. Prin acceptarea Termenelor si a Conditiilor, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul declara ca a citit si luat la cunostinta si prevederile Politicii de retur, Politicii de confidentialitate si ale altor documente referite in cuprinsul acestor Termene si Conditii generale si ca este, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate CASACONFORT, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document. Daca nu sunteti de acord cu Termenele si Conditiile sau cu oricare dintre prevederile Politicii de retur si/sau ale Politicii de confidentialitate casaconfort.ro si/sau ale oricarui alt document referit mai jos, va rugam sa nu utilizati acest site web.

1.5. Utilizatorii/Vizitatorii site-ului trebuie sa citeasca cu atentie Termenele si Conditiile inainte de a utiliza acest site web si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia sau prin contactare telefonica.

1.6. casaconfort.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza prezentele termene si conditii, fara o informare prealabila a utilizatorului. Actualizarea si modificarea termenelor si conditiilor poate avea loc in vederea respectarii eventualelor noi dispozitii legale, ca urmare a schimbarii practicii comerciale a Vanzatorului, etc.. Raporturile juridice, respectiv operatiunile comerciale, sunt guvernate de termenii si conditiile valabile la momentul realizarii acestora.

1.7. In cazul in care utilizatorii au intrebari cu privire la Termene si Conditii acestia pot contacta un operator casaconfort.ro la numaru de telefon  +40726938661 , de luni pana vineri, cu exceptia zilelor libere legale, intre orele 10:00 – 18:00, sau la adresa de email contact@casaconfort.ro

1.8. Date de contact:

EAGLE YSR BUSINESS SRL (denumirea comerciala ”CASACONFORT”)

 Sediul social in Sector 2, Bucuresti, Str. Cumpenei 2B C

Telefon: +40726938661 (linie telefonica cu tarif normal)

Serviciul clienti pentru comenzi online: contact@casaconfort.ro

Informatii generale: contact@casaconfort.ro

Sugestii, Impresii si Reclamatii: contact@casaconfort.ro

Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/10059/2023

Cod de Inregistrare Fiscala: 48250265

Capital Social: 200 RON

1.9. Datele bancare pentru posibilitatea efectuarii platilor prin Ordin de plata / Transfer bancar:

EAGLE YSR BUSINESS S R L

CUI: 48250265

J40/10059/2023

Strada Aurel Vlaicu Nr.10, Ors.Chitila, Jud.Ilfov,

Banca Transilvania

IBAN: RO88BTRLRONCRT0674131001

SWIFT: BTRLRO22