Nu vindeți și nu partajați informațiile mele personale

Așa cum este descris în Politica noastră de confidențialitate, colectăm informații personale din interacțiunile dvs. cu noi și cu site-ul nostru web, inclusiv prin intermediul cookie-urilor și al tehnologiilor similare. De asemenea, este posibil să împărtășim aceste informații personale cu terțe părți, inclusiv cu parteneri publicitari. Facem acest lucru pentru a vă arăta reclame pe alte site-uri web care sunt mai relevante pentru interesele dvs. și pentru alte motive descrise în politica noastră de confidențialitate.

Împărtășirea informațiilor personale pentru publicitatea direcționată pe baza interacțiunii dvs. pe diferite site-uri web poate fi considerată "vânzare", "partajare" sau "publicitate direcționată" în conformitate cu anumite legi privind confidențialitatea din statele americane. În funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți dreptul de a renunța la aceste activități. Dacă doriți să vă exercitați acest drept de renunțare, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos.

Dacă vizitați site-ul nostru web cu semnalul de preferințe de excludere din Global Privacy Control activat, în funcție de locul în care vă aflați, vom trata acest lucru ca pe o cerere de excludere din activități care pot fi considerate o "vânzare" sau o "partajare" a informațiilor personale sau alte utilizări care pot fi considerate publicitate direcționată pentru dispozitivul și browserul pe care le-ați utilizat pentru a vizita site-ul nostru web.