Despre noi

Bine ați venit la CasaConfort!

CasaConfort este magazinul online dedicat confortului și bunăstării dumneavoastră. Aici veți găsi o gamă variată de produse pentru Casă și Grădină, Îngrijire personală, Electrice și Electronice, Sport și Timp liber, precum și Articole Universale. Ne mândrim cu faptul că oferim soluții complete pentru a vă transforma casa într-un adevărat cămin și pentru a vă îmbunătăți stilul de viață.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este să vă oferim produse de calitate superioară, la prețuri accesibile, pentru a vă bucura de un mediu plăcut și funcțional. Ne străduim să vă punem la dispoziție cele mai noi și inovatoare produse, astfel încât să vă puteți satisface toate nevoile și dorințele, fie că este vorba de îmbunătățirea locuinței, îngrijirea personală sau petrecerea timpului liber într-un mod activ și recreativ.

Ce Oferim

  • Casă și Grădină: Decorațiuni, unelte și accesorii pentru grădinărit, toate pentru a vă ajuta să creați un spațiu de locuit confortabil și estetic.
  • Îngrijire personală: Produse de îngrijire și frumusețe, echipamente de fitness și wellness, menite să vă susțină sănătatea și bunăstarea.
  • Electrice și Electronice: Gama noastră include aparate electrocasnice, gadgeturi și dispozitive electronice care vă fac viața mai ușoară și mai plăcută.
  • Sport și Timp liber: Articole sportive, echipamente pentru activități recreative și jocuri care vă ajută să vă mențineți activ și să vă distrați.
  • Articole Universale: Diverse produse practice și utile, care completează oferta noastră și vă ajută să găsiți exact ceea ce căutați.

De ce să alegeți CasaConfort?

  1. Calitate și Satisfacție: Ne asigurăm că toate produsele noastre respectă standardele de calitate și oferim garanția satisfacției clienților.
  2. Prețuri Competitive: Oferim cele mai bune prețuri pentru produsele noastre, astfel încât să puteți beneficia de valoare maximă pentru fiecare achiziție.
  3. Varietate și Diversitate: Cu o gamă extinsă de produse, CasaConfort este destinația ideală pentru toate nevoile dumneavoastră.
  4. Serviciu Clienți Excelent: Suntem aici pentru a vă ajuta! Echipa noastră de suport este gata să vă ofere asistență și răspunsuri la toate întrebările.

Pentru orice întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați la contact@casaconfort.ro.

Mulțumim că ați ales CasaConfort! Ne angajăm să vă oferim cele mai bune produse și servicii, pentru ca experiența dumneavoastră de cumpărături să fie una de neuitat.

Adresa:  Str. Cumpenei 2B C,Sector 2, Bucuresti ,022753, Romania

Email: contact@casaconfort.ro

Phone: +40726938661

SC EAGLE YSR BUSINESS SRL
CUI: 48250265
J40/10059/2023