FAQs


 1. Care este starea comenzii mele?

  Pentru a afla starea comenzii tale, te rugăm să accesezi secțiunea "Comenzi" din contul tău. Acolo vei găsi informații actualizate cu privire la procesarea și livrarea comenzii tale. Dacă întâmpini dificultăți sau ai alte întrebări, te rugăm să ne contactezi prin intermediul opțiunilor de suport disponibile pe site-ul nostru. Echipa noastră va fi bucuroasă să te ajute și să îți ofere informațiile necesare despre starea comenzii tale.

  2. Unde se află comanda mea?


  Pentru a afla unde se află comanda ta, te rugăm să accesezi secțiunea "Comenzi" din contul tău. De obicei, vei găsi informații despre localizarea comenzii tale prin intermediul unui număr de urmărire sau a unei actualizări a statusului livrării. Dacă numărul de urmărire este disponibil, poți utiliza serviciul de livrare pentru a verifica locația exactă a coletului. În cazul în care întâmpini dificultăți sau ai întrebări suplimentare, te rugăm să ne contactezi prin intermediul opțiunilor de suport oferite pe site-ul nostru. Echipa noastră va fi bucuroasă să te ajute în a afla informații precise despre locația comenzii tale.

  3. Cât durează livrarea?

  Durata livrării poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv destinația și serviciul de curierat utilizat. În general, încercăm să procesăm și să livrăm comenzile cât mai rapid posibil. Pentru majoritatea comenzilor interne, timpul de livrare se situează între 1 și 3 zile lucrătoare. În cazul comenzilor internaționale, durata poate fi mai lungă, în funcție de distanță și de posibile formalități vamale. Pentru a obține o estimare mai precisă a timpului de livrare pentru comanda ta, te rugăm să consulți detaliile din secțiunea "Comenzi" a contului tău sau să ne contactezi prin intermediul opțiunilor de suport disponibile. Echipa noastră va fi bucuroasă să îți ofere informații actualizate și să te asiste în procesul de livrare.

  4. Cum anulez o comandă?

  Dacă doriți să anulați comanda dvs., vă rugăm să notificați Echipa CASACONFORT prin e-mail la adresa contact@casaconfort.ro în decurs de 24 ore de la plasarea comenzii.

  Vă rugăm să includeți următoarele detalii:

  Numele dvs.
  Numărul comenzii dvs.
  Motivul anulării
  Metoda de plată
  Rambursarea va fi prin cont bancar.

  5. Cum returnez o comandă?

  Avem o politică de returnare de 14 de zile, ceea ce înseamnă că aveți 14 de zile de la primirea produsului pentru a solicita returnarea acestuia.

  Pentru a fi eligibil pentru returnare, produsul trebuie să se afle în aceeași stare în care l-ați primit, neutilizat, cu etichete și în ambalajul original. Veți avea nevoie, de asemenea, de factura sau de dovada achiziției.

  Pentru a iniția o returnare, ne puteți contacta la adresa de e-mail contact@casaconfort.ro. Vă rugăm să rețineți că returnările trebuie trimise la adresa următoare: Sector 2, Bucuresti, Str. Cumpenei 2B C

  Dacă returnarea este acceptată, vă vom trimite o fișă de returnare, precum și instrucțiuni privind modalitatea și locul de trimitere a coletului. Produsele returnate fără a solicita în prealabil o returnare nu vor fi acceptate.

  Puteți să ne contactați întotdeauna pentru orice întrebare legată de returnare la adresa de e-mail contact@casaconfort.ro

  *. Daune și probleme

  Vă rugăm să verificați comanda la primire și să ne contactați imediat dacă produsul este defect, deteriorat sau dacă primiți un produs greșit, astfel încât să putem evalua problema și să o corectăm.

  Schimburi
  *. Cea mai rapidă modalitate de a obține exact ceea ce doriți este să returnați produsul pe care îl aveți și, odată ce returnarea este acceptată, produsul va fii verificat și vă vom trimite altul.

  *. Rambursări
  Vă vom notifica după ce am primit și verificat returnarea dvs. și vă vom informa dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. În cazul în care este aprobată, veți primi automat rambursarea prin Transfer în Cont Bancar (IBAN) în termen de 7 zile lucrătoare. Vă rugăm să aveți în vedere că poate dura ceva timp ca banca sau compania de carduri să proceseze și să înregistreze rambursarea. Dacă au trecut mai mult de 10 zile lucrătoare de când am aprobat returnarea dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@casaconfort.ro

  6. De ce nu primesc nici-o notificare prin e-mail?

  Dacă vă așteptați să primiți un e-mail de la noi și nu l-ați primit, sistemul dvs. de e-mail ar putea să fi blocat e-mailul sau să-l fi mutat în folderul de junk/spam.

  Dacă utilizați Gmail, e-mailurile ar putea fi mutate și în folderul de promovări.