Politica de Livrare

Aici veți găsi toate detaliile necesare despre serviciile noastre de livrare oferite în colaborare cu firma Cargus SRL. Suntem mândri să vă oferim două opțiuni de livrare rapide și fiabile, pentru a vă asigura că coletele dvs. ajung în timp util și în siguranță la destinație.

  1. Livrare Standard (2-3 zile lucrătoare) Tarif: 25 lei

Livrarea Standard este opțiunea noastră convenabilă și fiabilă, care asigură transportul coletelor într-un interval de timp rezonabil. Dacă alegeți această opțiune, veți beneficia de livrarea coletului dvs. într-un interval de 2-3 zile lucrătoare de la momentul expedierii. Vă garantăm că coletul dvs. va fi transportat cu grijă și livrat în siguranță la adresa specificată.

  1. Livrare NextDay (1-2 zile lucrătoare) Tarif: 40 lei

Dacă aveți nevoie de o livrare mai rapidă, recomandăm opțiunea NextDay. Aceasta vă permite să beneficiați de serviciul nostru de livrare prioritară, cu un timp de tranzit de 1-2 zile lucrătoare. Alegând această opțiune, puteți avea încredere că coletul dvs. va fi expediat cu prioritate și va ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil.

Vă rugăm să rețineți că tarifele menționate sunt valabile pentru livrările în cadrul teritoriului României și pot varia în funcție de dimensiunea și greutatea coletului. De asemenea, vă asigurăm că monitorizăm în permanență starea expedierilor și vă vom oferi informații de urmărire pentru a vă permite să vă verificați coletul în timp real.

Pentru orice întrebări suplimentare sau detalii despre livrarea dvs., vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe pagina noastră. Echipa noastră dedicată de servicii clienți vă va oferi asistență și vă va ajuta să vă asigurați că experiența dvs. de livrare este una plăcută și fără probleme.