Metode de Plata

1.1. Preturile afișate în cadrul site-ului www.casaconfort.ro sunt exprimate în LEI (RON) și reprezintă prețuri totale, prin urmare conțin deja taxa pe valoare adăugată (TVA), precum și costurile de colectare, tratare și eliminare DEEE, acolo unde este cazul.

1.2. Prețul, modalitatea de plata și termenul de plată, după caz, sunt specificate în confirmarea de primire a comenzii, în confirmarea efectivă a comenzii / în confirmarea expedierii comenzii, comunicate prin email-ul cumpărătorului, fie telefonic de către un reprezentat al Vânzătorului.

 

***Anumite tipuri de produse pot necesita plata în avans pentru a putea fi livrate pe curier specializat care nu are opțiunea de încasare ramburs. În aceste cazuri, în procesul de prelucrare comandă, un operator vă va transmite toate informațiile necesare pentru efectuarea plații prin telefon, email sau alt mijloc de comunicare. Câteva dintre categoriile la care face referire acest punct, fără a se limita doar la acestea sunt: căzile freestanding, gresie si faianță, obiecte sanitare si mobilierul de baie, livrate in număr multiplu, etc.

Conform legii, persoanele fizice nu pot plăti sume mai mari de 10.000 RON cash (la livrare sau prin ridicare de la sediu), iar persoanele juridice au o limitare de 5.000 RON. Pentru comenzile care depășesc această sumă, vă rugăm să contactați Vânzătorul pentru a stabili o variantă diferită de plată.

1.4. Pentru plata prin card, datele cardului de plata al Clientului/Utilizatorului/Cumpărătorului nu vor fi accesibile casaconfort.ro și nici nu vor fi stocate de Vânzător sau de către procesatorul de plăți integrat în Site, ci doar de către instituția de autorizație a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul / Utilizatorul / Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

1.5. În anumite cazuri, pentru menținerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Cumpărătorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale în cazul dispozitivelor mobile care au aceasta facilitate.

1.6. Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor, Clientul / Utilizatorul / Cumpărătorul este sfătuit sa nu rămână logat pe site și să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele sale. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisa și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex: sa conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

1.7. In cazul plății online cu cardul/plata online, cu card de credit sau card de debit, debitarea sumei aferente se va face imediat, iar expedierea produselor se va face imediat după procesarea comenzii. In cazul transferului bancar expedierea produselor se va face după încasarea de către casaconfort.ro a contravalorii produselor. Procesarea plăților online cu cardul de debit sau credit se face cu EuPlatesc.

1.8. Informațiile prezentate în această Secțiune, respectiv Secțiunea ”Metode de plată”, se completează și corelează cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului, regăsite aici.

 

Puteți achiziționa orice produs de pe site-ul casaconfort.ro folosind următoarele modalități de plată:

1. Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate, pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de câtre dumneavoastră.

2. Transfer Bancar

Plata se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme. Livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru. Vă rugăm că după ce ați efectuat plata să ne trimiteți un e-mail cu dovada achitării la adresa contact@casaconfort.ro pentru a putea confirma plata.

**In cazul alegerii acestei modalități de plata, livrarea produselor se va face după încasarea contravalorii comenzii.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:

  • SC EAGLE YSR BUSINESS SRL
  • CUI RO: 48250265
  • Nr. Reg.Com: J40/10059/2023
  • Sediul social: Sector 2, Bucuresti, Str. Cumpenei 2B C
  • Banca: BANCA TRANSILVANIA
  • Cont IBAN: RO88BTRLRONCRT0674131001

 

  1. Online prin Card Bancar
     

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigură în primul rând că nici o înformatie legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct întroduse în sistemele Visa și MasterCard . In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a îdentității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard , după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, înclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.


Împortant de știut!
Pentru plățile făcute online prin card bancar nu este perceput nici un comision sau o taxă suplimentară!