Raspundere

 1. Vanzatorul nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul/Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezulat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii sau pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
 2. Este interzisa utilizarea acestui site web sau a subdomeniilor acestuia in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt, de asemenea, interzise incercarile de acces neautorizat la acest site web sau la subdomeniile acestuia, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web.
 3. Prin acceptarea Termenelor si Conditiilor Clientii/Cumparatori/Utilizatori/Vizitatorii se angajeaza sa nu atace acest site web sau subdomeniile acestuia prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare a distribuirii/accesarii serviciului. Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va poate determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest site web.
 4. casaconfort.ro depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe pagina sa web, insa nu poate garanta ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. In cazul sesizarii unei astfel de situatii, casaconfort.ro va face tot posibilul sa remedieze, in cel mai scurt timp, astfel de probleme.
 5. Orice persoana fizica/juridica sau entitate foloseste Site-ul pe riscul propriu, casaconfort.ro nefiind in niciun fel responsabila pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.
 6. Astfel, este in interesul tuturor utilizatorilor sa se asigure ca au instalate sisteme adecvate de aparare, menite sa protejeze calculatorul de virusi si/sau orice alt continut daunator.
 7. Eventuale link-uri catre alte site-uri web sau materiale ale unor terte parti, daca este cazul, postate pe Site sunt oferite exclusiv in scop informativ, iar casaconfort.ro nu isi asuma in niciun fel responsabilitate pentru continutul acestor site-uri si materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri web.
 8. casaconfort.ro va asigura confidentialitatea datelor dumneavoastra, respectiv a datelor de autentificare, parolei si a tuturor celorlaltor detalii in legatura cu contul creat pe Site, in conformitate cu Politica de confidentialitate. Cu toate acestea, este responsabilitatea Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului sa se asigure ca informatiile privind contul creat pe Site raman confidentiale in orice moment si ca nu vor fi transmise catre terti. Prin acceptarea Termenelor si Conditiilor sunteti de acord sa informati Vanzatorul in cel mai scurt timp posibil daca aveti, in mod rezonabil, suspiciuni ca securitatea contului este in pericol.
 9. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizatii continutului si/sau la data plasarii comenzii.
 10. Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
 11. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre casaconfort.ro, acestia fiind opozabili Clientilor/Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-lui se confirma prin bifarea checkbox-ului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.