Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea Termenilor și Condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC EAGLE YSR BUSINESS S.R.L își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul și Vizitarea acestui website de câtre dumneavoastră se supune Termenilor și Condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

 

Vanzatorul – EAGLE YSR BUSINESS S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. Cumpenei 2B C,Sector 2, Bucuresti ,022753, Romania , avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/10059/2023, cod unic de inregistrare fiscala 48250265, cont bancar IBAN:, Banca Transilvania, denumita in cele ce urmeaza “Vanzatorul/EAGLE YSR BUSINESS”.
 

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii;
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor încorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementarilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor;
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic;

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.casaconfort.ro sunt in lei (RON) si includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. Pretul Bunurilor este evidentiat separat de pretul Serviciilor. Facturarea Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate se face folosind informatiile furnizate de Cumparator in formularul destinat in acest sens, care se gaseste pe Site. EAGLE YSR BUSINESS nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Cumparator pentru factura.
 

Condiții de Retur:

Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului: "Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile" . Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavand aceasta posibilitate.
Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: contact@casaconfort.ro In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 " Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor" .
EAGLE YSR BUSINESS S.R.L se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email la adresa mai sus mentionata, completate de catre client. In formularul de retur / notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.
Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, daca este cazul. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile si cu certificatul de garantie in original.
Conform prevederii OUG 34/2014 „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.” Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.
Produsele se vor returna la Cumpenei 2B C, Sector 2, Bucuresti

SC EAGLE YSR BUSINESS S.R.L garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, înformare), pe site-ul www.casaconfort.ro și nu îi confera dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului casaconfort.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC EAGLE YSR BUSINESS S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC EAGLE YSR BUSINESS S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul casaconfort.ro este deținut de câtre SC EAGLE YSR BUSINESS S.R.L. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este înterzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe www.casaconfort.ro sunt produse și comercializate de câtre SC EAGLE YSR BUSINESS S.R.L sau furnizorii acesteia. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs sau a finaliza o comandă.